image description

Rabobank

Kleur en knutsel er op los met de kleurplaat van Rabobank mascotte PinPin.

Download hier de kleurplaat!

Rabo PinPin is dol op geld en met hem ervaar je in een veilige omgeving hoe het is om geld te sparen, met spaardoelen aan de slag te gaan en hoe je geld uitgeeft, bijvoorbeeld aan een lekker visje. Natuurlijk geen echt geld, bij PinPin betaal je met fictieve pegels. Op een leuke manier ga je op ontdekkingstocht in de wereld van geld.

Hackshield:

Leer alles over cyberveiligheid en wordt cyber agent

Bescherm jezelf en anderen tegen online gevaar

Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten?
Dan zijn wij op zoek naar jou! HackShield maakt van kinderen Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Speel deze coole en leerzame game op www.joinhackshield.nl

Opscheppers: YouTube-kanaal met groente en fruit in de hoofdrol

Hey! Wij zijn Luuk, Bibi en Charlotte en wij zijn de Opscheppers. Wist je dat het nu echt tijd is voor actie! Om ervoor te zorgen dat er in 2050 voor iedereen genoeg te eten is moeten we aan de slag! Van boer tot aan mond, duurzaam en gezond. En deze missie begint bij het opscheppen.

Daarom gaan wij op ontdekkingstocht. Wat hebben sprinkhanen bijvoorbeeld met eten te maken? Kun je muziek maken met een wortel? En wat als er geen rode paprika’s meer waren? Wij gaan geen avontuur uit de weg, om ervoor te zorgen dat jij óók in 2050 een lekker, duurzaam en gezond bordje kunt opscheppen.

De groenten,

De Opscheppers
Youtube Kanaal De Opscheppers

 

*Dit kanaal is een initiatief vanuit Rabobank en wordt gemaakt met en door creatieve jongeren onder begeleiding van Kalvijn en zijn productiehuis Cinemates. Het kanaal heeft als doel kinderen kennis bij te brengen over voedsel (van de toekomst)